Lax och Kapris

De här blir lite salta eftersom både kaprisen och laxen är rätt salt.

3 hårdkokta ägg
3/4 dl majonäs
1 rågad msk kapris
1 tsk finhackad persilja
1-2 skivor kallrökt lax
lite smör att steka i

Dela äggen i halvor. Lägg äggulorna i en skål och mosa dem med majonäsen. Lägg undan 6 kaprisknoppar och grovhacka resten och hacket i majonäsen tillsammans med persiljan. klicka ut röran på ägghalvorna.


Skär laxen i centimeterbreda strimlor. Stek strimlorna i en väl upphettad panna i smöret ett ögonblick. Lite av fisken ska få lite stekyta men all fisk behöver inte stelna helt.

Fördela fiskremsorna på äggen och lägg en kapris på varje ägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0