Kasslergratäng med curry & mangosås

4 portioner
500 gram kassler

Mangosås
1 nästan mogen mango (alt 1 pkt fryst)
2 vitlöksklyftor, hackade
2 tsk curry orientalisk
2 tsk tomatpuré
1 msk smör
2 1/2 dl grädde
1 msk kokosflingor

Servering
Färsk spenat
Vitlöksstekt aubergine

Ung 225 grader

Gör så här:
Skiva kasslern och lägg den på ett ugnsäkert fat.

Såsen
Skala och skär mangon i småbitar. Fräs mango, vitlök, curry & tomatpuré i matfettet. Tillsätt grädde och smaka av med salt. Häll såsen över kasslern och strö över kokosflingorna. Tillaga i ugn i 20 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0