Kasslergratäng med curry & mangosås
4 portioner
500 gram kassler
Mangosås
1 nästan mogen mango (alt 1 pkt fryst)
2 vitlöksklyftor, hackade
2 tsk curry orientalisk
2 tsk tomatpuré
1 msk smör
2 1/2 dl grädde
1 msk kokosflingor
Servering
Färsk spenat
Vitlöksstekt aubergine
Ung 225 grader
Gör så här:
Skiva kasslern och lägg den på ett ugnsäkert fat.
Såsen
Skala och skär mangon i småbitar. Fräs mango, vitlök, curry & tomatpuré i matfettet. Tillsätt grädde och smaka av med salt. Häll såsen över kasslern och strö över kokosflingorna. Tillaga i ugn i 20 min.
500 gram kassler
Mangosås
1 nästan mogen mango (alt 1 pkt fryst)
2 vitlöksklyftor, hackade
2 tsk curry orientalisk
2 tsk tomatpuré
1 msk smör
2 1/2 dl grädde
1 msk kokosflingor
Servering
Färsk spenat
Vitlöksstekt aubergine
Ung 225 grader
Gör så här:
Skiva kasslern och lägg den på ett ugnsäkert fat.
Såsen
Skala och skär mangon i småbitar. Fräs mango, vitlök, curry & tomatpuré i matfettet. Tillsätt grädde och smaka av med salt. Häll såsen över kasslern och strö över kokosflingorna. Tillaga i ugn i 20 min.
Kommentarer
Trackback