Skinkost på sallad

Till 2-4 personer beroende på hur stor förrätt man vill ha

Ett ägg mozarella (byt ut till fårost eller getost)
Olivolja
Svartpeppar
Rökt eller lufttorkad skinka
Färsk basilika eller oregano
Rödlök
Grön Paprika
Salladsblad

Skär mozarellan i valfritt antal stavar. Jag brukar klyva osten och skära varje halva i 4-5 delar. Rinla över olivolja och lite nymalen svartpeppar. Lägg något basilika blad eller en liten oreganokvist på varje ostbit och rulla in varje bit i skinka.

Lägg några salladblad på en tallrig och väldigt tunt skivad paprika och några tunna lökringar. Kör ett varv med kvarnen och ringla över olivolja. Lägg på några av skinkrullarna och servera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0