Spenatsoppa med kokt ägg och bacon

Receptet är för 2 port.

1 st gul lök(ar)
400 g fryst spenat
4 st ägg
150 g bacon, ett måste här är ekologiskt
salt
peppar

Tillagningstid: Ca 20 min

1. Tina spenaten. Skala, hacka och fräs löken i lite smör i en kastrull. Tillsätt tinad spenat Låt koka upp och småputtra 5-10 minuter.

2. Mixa soppan med stavmixer eller kör den i matberedare. Smaka av med salt och peppar.

3. Strimla och stek baconet knaprigt.

4. Koka äggen (ca 6-7 minuter för hårdkokta ägg). Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0